Hoppa till sidans innehåll

Läger


Under året blir det att vi håller en hel del läger för barn och undgomar som brukar vara riktigt lyckade! Sportlovsläger, höstlovsläger, sommarläger, gladiatorerna mm. Håll utkik här på hemsidan inför terminens arrangemang! Till 2017 kommer det bland annat att hållas i sportlovsläger och till sommaren vårat härliga sommarlovsläger. Tanken med våra läger är att barnen ska få prova på så många olika aktiviteter som möjligt för att kanske hitta sin favorit, där vi sedan erbjuder platser i grupperna för terminen. Även lära känna nya kompisar och skapa nya minnen med sina nyfunna vänner och våra fantastiska ledare!

 

Sportlovsläger på Torvalla 1-2 mars (v.9)

Korpen ordnar dagläger på Sportlovet v.9 med många roliga aktiviteter! Alla barn mellan 7 och 14 år är välkomna. Under två dagar får du prova på olika aktiviteter som innebandy, dans, parkour, box, pingis, gymnastik, fotboll, yoga, samarbetsövningar och annat spännande och roligt!  

 

 

Korpens Hälsosamma Sommarlovsläger (19-22 juni, v.25)

Korpen anordnar ett hälsosamt sommarlovsläger v.25. Alla barn mellan 7-14 år är välkomna. Under lägret kommer alla barn få testa en mängd olika aktiviteter så som parkour, dans, sammarbetsövningar och mycket annat. I år kommer även alla få gå socker- och smoothieskola. Det är bekränsat med platser För mer information och anmälan klicka på länken nedan.


 

 

 

Uppdaterad: 2017-10-26 15:42
Skribent: Josefine Fjällid

Matchställ och träningskläderIdrottslyftet_RGB 

 

Postadress:
Korpförening Haninge - Korpen
Rudsjöterrassen 3
13640 Handen

Kontakt:
Tel: 08-777 65 48
E-post: This is a mailto link

Se all info