Hoppa till sidans innehåll

Träningsresa med eller utan boll

01 JUN 2016 10:43
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:03

Välj mellan att vara borta fyra eller sju dagar. Under dagarna hinner vi med en fotbollsturnering, racketlon, beachvolleyboll och dessutom erbjuder vi massor av annan träning i form av bland annat crossfit, löpning, dans och yoga... och vet ni, det finns solstolar också!

Utmana Björkman i padeltennis och sätt en straff på Brolin
Med på resan finns, förutom en massa entustiastiska bollfantaster från hela landet, ett stjärnspäckat gäng bollprofiler. Vad sägs om att få skottips från Hanna Ljungberg, slå en straff på Tomas Brolin eller låta Jonas Björkman analysera din smashteknik.

korpenprofiler-1-468x230

Fotbollsturnering nere på plats
Under en av dagarna nere i Portugal kommer det anordnas en fotbollsturnering. Turneringen spelas i 7-mannalag(mixade). Du behöver inte få med hela laget utan du kan åka ensam eller med några kompisar då lagindelning sker på plats. Racketlon spelas med tennis, pingis och padeltennis. Beachvolley spelas på, ja, beachen. Uppvärmning och nedjogg sker med fördel också på stranden...

Övrig träning
Förutom de planerade bollaktiviteterna erbjuds ni ett smörgåsbord av andra aktiviteter under er vistelse i Portugal.

För att nämna några kommer Tobias Karlsson, Let's Dance, hålla i danspass och Pär Johansson från Glada Hudik håller en fantastisk intressant föreläsning. Jörgen Kruth pushar er i thaiboxning och Carolina Söderberg ger er ett inre lugn under sina yogapass. 

 

 

Medlemsrabatt för korpare
Som medlem i en korpförening har du 1000kr rabatt på resan till Portugal. Ange bokningskoden Korpen Haninge för att få del av rabatten.

Kostnad
För weekendresan 22-26 oktober betalar du som korpmedlem 8995kr(ord pris 9995kr) för del i dubbelrum. Flyg går från Kastrup och Arlanda.

För att stanna hela veckan 22-29 oktober betalar du som korpmedlem 11995kr(ord pris 12995kr) för del i dubbelrum. Flyg går från Arlanda eller Kastrup.

I träningspaket ingår
15-20 instruktörer/ vecka
Ca 70 pass/ vecka
Ca 3 föreläsningar/ vecka
1 utflykt ”bergspasset” på torsdag

Läs mer om och boka din plats till weekendresan 22-26 oktober på Springtimes hemsida

Läs mer om boka din plats till veckoresan 22-29 oktober på Springtimes hemsida

 

Korpen i samarbete med

Springtime

Skribent: Jonas Stenberg

Matchställ och träningskläderIdrottslyftet_RGB 

 

Postadress:
Korpförening Haninge - Korpen
Rudsjöterrassen 3
13640 Handen

Kontakt:
Tel: 087776548
E-post: This is a mailto link

Se all info